Välkommen till Uppsytts webbutik

Efter förfrågan om var man kan handla UppSytts kläder och prylar när vi inte står på marknad har vi bestämt oss för att starta en shop!

Vi fyller kontinuerligt på i shoppen.

Välkommen in önskar UppSytt!

söndag 22 november 2009

UppSytt på Uppsala Julmarknad 28-29/11 2009

Missa inte UppSytts stånd på Uppsala Julmarknad nästa helg, 28-29/11 ! Marknaden är öppen 11-16 och du hittar oss på S:t Eriks torg.


Hos oss hittar du unika barnkläder och även en och annan godbit till vuxna. I helgen kommer vi ha klänningar, tunikor och tröjor i olika former och färger. Till det kan man matcha med kjolar, tajts och sköna brallor! Mössor i olika modeller till små och stora knoppar finns förstås - till de riktigt små barnen finns det också vantar och tossor. Haklappar, necessärer, näsduksfodral och börsar... Nä, jag tror det är bäst att ni kommer och tittar själva!!

Vi ses i helgen, välkomna önskar UppSytt!!

PS! Om du klickar här kan du läsa om att du kan åka två men betala för en om du väljer kollektivtrafiken till marknaden. Det gillar vi!

2 kommentarer:

 1. Hejsan alla!

  Det finns flera mammor här i Åbo, Finland, som skulle gärna komma och besöka er i Uppsalas julmarknaden. Ni har arbetat så mycket och alla kläder är underbara!

  Nu är det bara att kika in då och då med avundsjuk alla härliga kläder.

  Vi önskar er jättesuccé och god jul, i alla fal!

  SvaraRadera
 2. Önskar er alla lycka till i helgen!! Ni har sytt så mycket fint att ni kommer att sälja som smör i solsken!!

  SvaraRadera